Van der Breggen en Hirschi winnen Waalse Pijl

Van der Breggen en Hirschi winnen Waalse Pijl

30 september 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

Zegetocht Van der Breggen gaat verder

Van der Breggen en Hirschi winnen Waalse Pijl

HUY – Anna van der Breggen en Marc Hirschi hebben woensdagmiddag de Waalse Pijl gewonnen.

Titel niet cadeau

Van der Breggen werd nog geen week geleden tot wereldkampioen tijdrijden op de weg bekroond en schrijft vervolgens voor de zesde keer op rij de Waalse Pijl op haar naam.

De renster van Boels-Dolmans kreeg de zege niet cadeau. Meerdere ploegen wilden de koers hard maken om zo de topfavoriete uit te putten. Op de Muur van Hoei legden Cecilie Uttrup-Ludwig en Demi Vollering haar het vuur aan de schenen. Van der Breggen pareerde de aanvallen en was in de laatste meters van de koers uiteindelijk de sterkste.

Marc Hirschi sprint naar winst

Marc Hirschi sprint naar de overwinning

De 22-jarige Zwitser was in het sprintje op de top van de Muur van Hoei duidelijk sterker dan Benoît Cosnefroy en Michael Woods. Tijdens de helse slotklim passeerde Hirschi op 75 meter van de meet Woods.

Hirschi (Sunweb) was ook al ritwinnaar in de Tour en goed voor WK-brons.

Van der Breggen en Hirschi winnen Waalse Pijl
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen wielerwedstrijden. Deze wedstrijden worden heel vaak door een gratis internet-streamer uitgezonden. De kwaliteit is soms iets minder dan dat je op de tv gewend bent, maar het is zeker goed alternatief.

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Sportnieuws en gratis livestreams

Als sportliefhebber wil je natuurlijk altijd op de hoogte blijven van het laatste sportnieuws. Het laatste Eredivisie voetbal, Keuken Kampioen Divisie voetbal,  Formule 1. Wielrennen, Tennis en handbal nieuws kan je ook lezen via Sport in Nederland.

Sport nu live kijken? Check nu Sportstream24 en kijk gratis Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbal. Maar ook Formule 1 en wielrennen kan je hier gratis online kijken doormiddel van livestreaming! Check Sportstream24 nu!