Van der Breggen pakt eerste nationale titel

Van der Breggen pakt eerste nationale titel

22 augustus 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

Aanval levert titel op

Van der Breggen pakt eerste nationale titel

WIJSTER – Wielrenster Anna van der Breggen is in Wijster nationaal kampioen op de weg geworden. Van der Breggen bleef op de Drentse keien favoriete Annemiek van Vleuten ruim voor.

Aanval

Wielerteam Boels-Dolmans koos vanaf de start van de wedstrijd direct voor de aanval. Zo wist Jip van den Bos weg te springen en kozen Van der Breggen, eveneens van Boels-Dolmans, en Anouska Koster er voor om erachter aan te springen. De drie vrouwen vormden vervolgens lange tijd een kopgroep.

Finale

In de finale wist Van der Breggen zowel Jip van den Bos als Anouska Koster te lossen waarna ze, ondanks de opmars van Annemiek van Vleuten alleen wist te finishen op de VAM-Berg in Wijster. Annemiek van Vleuten passeerde als tweede de eindstreep. Het zilver ging naar Anouska Koster.

Mannen

Zondag strijden de mannen om de nationale titel. De mannenwedstrijd gaat om 13.00 uur van start voor 27 ronden van in totaal 197,1 kilometer. De wedstrijd is live te zien via de NOS, RTV Drenthe en de gratis livestream.

Van der Breggen pakt eerste nationale titel
Zonder extra kosten en live 24 uur per dag en 7 dagen per week sport kijken via een livestream. Live kijken naar je favoriete sport, club of sportevenement op je smartphone, tablet, tv of computer! Volg ons ook op twitter zodat je altijd op de hoogte bent van het allerlaatste Sportstream24 nieuws en beschikbare streams!
Klik op bovenstaande afbeeldingen om rechtstreeks naar de gratis stream te gaan!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter