Van der Breggen pakt wereldtitel op de weg

Van der Breggen pakt wereldtitel op de weg

26 september 2020 0 Door Sportredactie

Zilver voor Van Vleuten

Van der Breggen pakt wereldtitel op de weg

IMOLA – Anna van der Breggen is op Imola wereldkampioen wielrennen van de weg geworden. In het Italiaanse Imola ontsnapte de renster aan het peloton om vervolgens op het circuit van Imola solo te finishen.

Zilver voor Van Vleuten

Het zilver ging in de eindsprint naar Annemiek van Vleuten die de Italiaanse Longo Borghini voor bleef. De sprint om de vierde plaats werd gewonnen door Marianne Vos.

Het was voor Anna van der Breggen de tweede keer in haar loopbaan dat ze de wereldtitel op de weg voor zich opeiste. Het is de tweede regenboogtrui in één week voor Van der Breggen. Donderdag was ze in de tijdrit ook al de sterkste.

Zondag rijden de mannen om de wereldtitel op de weg. De wedstrijd over 258,2 kilometer is live te zien via de stream!

Livestream WK wielrennen voor mannen

Livestream WK Wielrennen Imola
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen wielerwedstrijden. Deze wedstrijden worden heel vaak door een gratis internet-streamer uitgezonden. De kwaliteit is soms iets minder dan dat je op de tv gewend bent, maar het is zeker goed alternatief.

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter