Van der Haar derde op EK veldrijden

Van der Haar derde op EK veldrijden

8 november 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Europese titel voor Iserbyt –

Van der Haar derde op EK veldrijden

ROSMALEN – Eli Iserbyt is in Rosmalen Europees kampioen veldrijden geworden. Zijn Belgische landgenoot Vanthourenhout pakt het zilver en Lars van der Haar verzekerde zich van het brons.

Terugvechtende Van der Haar

De Belg Eli Iserbyt ging al vroeg in de wedstrijd samen met zijn landgenoot Vanthourenhout aan de leiding bij de EK veldrijden. Direct na de start zakte Van der Haar terug naar de tiende plek, maar Nederlandse vertegenwoordiger op de EK wist zich terug vechten in de wedstrijd. Halverwege de cross reed Van der Haar ruim tien seconden achter de twee koplopers, op de streep bedroeg zijn achterstand op Iserbyt 22 tellen.

Mathieu van der Poel en Wout van Aert stonden vandaag niet aan de start van de EK in Rosmalen. Beiden verkozen, na een druk wegseizoen voor rust.

Gratis Livestream!

Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Share this...