Van der Poel opnieuw Wereldkampioen veldrijden

Van der Poel opnieuw Wereldkampioen veldrijden

31 januari 2021 Uit Door Sportredactie

Van der Poel opnieuw Wereldkampioen veldrijden

OOSTENDE – Mathieu van der Poel is zondag in het Belgische Oostende voor de derde achtereenvolgende keer Wereldkampioen veldrijden geworden. Het zilver ging naar de Belg Wout van Aert. Toon Aerts pakte het brons.

Lekke band

Van der Poel startte zijn race in het losse zand van Oostende niet goed. De Nederlander maakte een buiteling waarop Wout van Aert de benen nam en wegfietste.

Beslissend was uiteindelijk een lekke band van Wout van Aert. De Belg moest hierdoor zijn koppositie inleveren aan Van der Poel. En die positie gaf de Nederlander niet meer af.

Het is voor Mathieu van der Poel zijn vierde wereldtitel.

Gratis live naar sportwedstrijden kijken!

HET SPORTNIEUWS/SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Darten, Volleybal, Handbal, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK voetbalwedstrijden, Wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken!

Streamtips!

Hier de beste linkjes naar pagina’s waar je meestal gratis alle sportwedstrijden kan kijken! Het Sportnieuws en Sport in Groningen hebben meestal hele goede linkjes naar live sportwedstrijden. Sites die ook prima stream linkjes hebben zijn o.a. Live TV, Hesgoal, Sport365, TizCycling, Firstrowsports, Sportstreamings, Livesoccer tv, Streamhunter en Cricfree.

Volg ons ook op twitter en facebook of neem een kijkje op de algemene voetbalpagina!

Share this...