Van der Poel oppermachtig in Zolder

Van der Poel oppermachtig in Zolder

26 december 2020 Uit Door Sportredactie

– Veldrijden –

Van der Poel oppermachtig in Zolder

ZOLDER – Mathieu van der Poel heeft zaterdagmiddag met grote overmacht de Superprestige veldrit in Zolder gewonnen. Van der Poel nam na de start direct afscheid van het veldritpeloton en finishte vervolgens solo.

Podium

De concurrentie van de Nederlandse alleskunner bleef op grote achterstand. Zo finishte de Belg Wout van Aert op ruim 30 seconden als tweede. Lars van der Haar nam als derde plaats op het podium in Zolder.

Eli Iserbyt

De Belg Eli Iserbyt kwam tijdens de superprestige veldrit in Zolder ongelukkig ten val. Bij een eerste onderzoek door de wedstrijdarts zou hij mogelijk een elleboogbreuk hebben opgelopen.

Dendermonde

Zondag staan de veldrijders opnieuw aan de start. Dan staat de wereldbekerwedstrijd in Dendermonde op het programma. Ook deze wedstrijd is te zien op tv en de gratis stream. De uitzending start om 13.40 uur met de dames. De mannen staan om 15.05 uur aan de start.

Gratis Livestream!

Van der Poel oppermachtig in Zolder
Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Sportnieuws en gratis livestreams

Als sportliefhebber wil je natuurlijk altijd op de hoogte blijven van het laatste sportnieuws. Het laatste Eredivisie voetbal, Keuken Kampioen Divisie voetbal,  Formule 1. Wielrennen, Tennis en handbal nieuws kan je ook lezen via Sport in Nederland.

Sport nu live kijken? Check nu Sportstream24 en kijk gratis Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbal. Maar ook Formule 1 en wielrennen kan je hier gratis online kijken doormiddel van livestreaming! Check Sportstream24 nu!