Van der Poel pakt opnieuw Europese titel veldrijden

SILVELLE – Mathieu van der Poel heeft in het Italiaanse Selville zijn Europese titel veldrijden weten te prolongeren. Tijdens zijn tweede veldrit van het seizoen wist de 24-jarige Nederlander als eerste de finishlijn in Silvelle te passeren.

Een anderhalve ronde voor het einde voerde Mathieu van der Poel het tempo op. De concurrenten uit België moesten een pas op de plaats maken en allen Eli Iserbyt kon de Nederlander volgen. In de slotfase nam Van der Poel dan toch afstand en pakte zijn derde Europese titel op rij.

De Belg Laurens Sweeck pakte het brons.

Livestreams: Sportstream24.nl
Volg ons ook op twitter!

Sportredactie

Next Post

Basketballers van Donar winnen in MartiniPlaza van Feyenoord

zo nov 10 , 2019
GRONINGEN – De basketballers van Donar hebben zondagmiddag in MartiniPlaza de competitiewedstrijd tegen Feyenoord Basketbal met 74-68 gewonnen. Door deze overwinning stijgen de Groninger Basketballers op basis van een beter puntensaldo naar de tweede plaats in de eredivisie. Landstede Zwolle blijft koploper met veertien punten, de Zwollenaren speelden al wel […]
Basketballers van Donar winnen in MartiniPlaza van Feyenoord

Contact

Open chat
1
(Alleen beschikbaar voor whatsapp berichten!) Sport in Groningen Whatsapp! Stuur ons een tip, nieuwsbericht, verslag of foto via whatsapp!
Klik op onderstaande button om een bericht te sturen!
Een e-mailbericht sturen mag natuurlijk ook: info@sportingroningen.nl
Powered by
{ "slotId": "", "unitType": "responsive", "pubId": "pub-9624648493023345", "resize": "auto" }
%d bloggers liken dit: