Van der Poel sluit 2020 af met overwinning in Bredene

Van der Poel sluit 2020 af met overwinning in Bredene

30 december 2020 Uit Door Sportredactie

– Veldrijden –

Van der Poel sluit 2020 af met overwinning in Bredene

BREDENEMathieu van der Poel heeft de Ethias Cross in het Belgische Bredene gewonnen. Van der Poel was woensdagmiddag duidelijk een maatje te groot voor de concurrentie. Toon Aerts was op 1.01 minuten de beste Belg. Michael Vanthourenhout finishte achter zijn landgenoot als derde.

Wout van Aert

Mathieu van der Poel had qua concurrentie weinig te duchten in Bredene. Zijn grootst meetbare tegenstander Wout van Aert liet de wedstrijd in Bredene aan zich voorbij gaan. De Nederlander nam dan in Bredene ook al snel afstand van het veldritpeloton en fietste op zijn gemak naar de eindstreep.

De eerstvolgende wedstrijd op de veldritkalender is de Grote prijs van Sven Nys. Deze rit zal op nieuwjaarsdag in het Belgische Baal worden verreden.

Gratis Livestream!

Van der Poel sluit 2020 af met overwinning in Bredene
Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Sportnieuws en gratis livestreams

Als sportliefhebber wil je natuurlijk altijd op de hoogte blijven van het laatste sportnieuws. Het laatste Eredivisie voetbal, Keuken Kampioen Divisie voetbal,  Formule 1. Wielrennen, Tennis en handbal nieuws kan je ook lezen via Sport in Nederland.

Sport nu live kijken? Check nu Sportstream24 en kijk gratis Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbal. Maar ook Formule 1 en wielrennen kan je hier gratis online kijken doormiddel van livestreaming! Check Sportstream24 nu!