Veldrijden: Mathieu van der Poel start crossseizoen in Ruddervoorde

Marrald sportkleding gratis verzending shop nu

Mathieu van der Poel gaat vanaf 3 november veldrijden

Mathieu van der Poel zal pas op 3 november voor het eerst in een veldrit te bewonderen zijn. Hij start zijn seizoen dan bij de Superprestigecross van Ruddervoorde.

Van der Poel is goed uit zijn rustperiode gekomen en is volgens zijn manager Philip Roodhooft al weer aan het trainen. Hij zal op 22 oktober niet starten in Woerden en ook niet van start gaan tijdens de Koppenbergcross van 1 november. Zijn eerste start zal dus 3 november Ruddervoorde zijn.

Hardloopshop.nl

Van der Poel start dus ook niet in de Koppenbergcross. Dat is een wedstrijd uit de DVV Verzekeringen Trofee, een klassement waarvan de wereldkampioen had gezegd dat het een doel is voor komend seizoen.

Sportredactie

Next Post

Volleyballers Lycurgus zetten ook Zaanstad met 0-3 aan de kant

zo okt 20 , 2019
Lycurgus heeft met 15-25, 22-25 en 20-25 geen problemen met Zaanstad KOOG A/D ZAAN – De volleyballers van Lycurgus hebben ook de derde competitiewedstrijd gewonnen. In Koog aan de Zaan werd de thuisclub Zaanstad met 0-3 verslagen. De setstanden waren 15-25, 22-25 en 20-25. Op 26 oktober staat de thuiswedstrijd […]
Lycurgus wint in Ede en blijft koploper in eredivisie

Contact

Open chat
1
(Alleen beschikbaar voor whatsapp berichten!) Sport in Groningen Whatsapp! Stuur ons een tip, nieuwsbericht, verslag of foto via whatsapp!
Klik op onderstaande button om een bericht te sturen!
Een e-mailbericht sturen mag natuurlijk ook: info@sportingroningen.nl
Powered by
{ "slotId": "", "unitType": "responsive", "pubId": "pub-9624648493023345", "resize": "auto" }
%d bloggers liken dit: