Van der Poel superieur in Hulst

Van der Poel superieur in Hulst

3 januari 2021 Uit Door Sportredactie

– Veldrijden –

Van der Poel superieur in Hulst

HULSTMathieu van der Poel heeft met groots machtsvertoon de wereldbeker wedstrijd in Hulst gewonnen. De Nederlandse veldrijder had op de streep 1.31 minuten voorsprong op zijn grootste concurrent Wout van Aert. De Brit Tom Pidcock finishte als derde.

Machtsvertoon

Mathieu van der Poel nam tijdens de veldrit in Hulst al vlot de benen. Duldde hij in de beginfase nog renners bij zich in de buurt, nam hij ook daar al snel afscheid van. De Belg Wout van Aert probeerde in de finale van de rit nog wel wat tijd terug te pakken maar Van der Poel zegevierde desondanks met groot overmacht.

Gratis Livestream!

Moeizame overwinning van AZ op FC Emmen
Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter