Site icon Sport in Groningen

Van der Poel voegt Gullegem aan zijn erelijst toe

– Veldrijden –

Van der Poel voegt Gullegem aan zijn erelijst toe

GULLEGEMMathieu van der Poel heeft zaterdagmiddag ook de cyclocross in Gullegem aan zijn lange erelijst toegevoegd. Van der Poel was ook bij de Hexia cyclocross niet te houden en fietste opnieuw solo naar de finish.

Concurrentie

De Nederlandse alleskunner speelde zaterdagmiddag met de concurrentie. Zo fietste Van der Poel al vlotjes weg van de rest van het deelnemersveld. Vervolgens nam die wat gas terug en liet zijn naaste concurrent Tom Pidcock terug komen. Een paar ronden voor de finale fietste de Nederlander opnieuw weg en passeerde hij solo de finishlijn.

De Brit Tom Pidcock finishte uiteindelijk op 45 seconden als tweede. Jens Adams klopte in de sprint om het brons Gianni Vermeersch.

Gratis Livestream!

Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Exit mobile version