Van der Poel wint BinckBank Tour

Van der Poel wint BinckBank Tour

3 oktober 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Imponerende solo Van der Poel –

Van der Poel wint BinckBank Tour

BINCKBANK TOUR – Mathieu van der Poel heeft zaterdagmiddag de BinckBank Tour op zijn naam geschreven. De 25-jarige Brabander kwam in de slotetappe na een imponerende solo van vijftig kilometer als eerste boven op de Muur van Geraardsbergen en hield de concurrentie nipt achter zich.

In de slotfase van de Nederlands-Belgische rittenkoers leek Van der Poel, die onderweg al veel bonificatieseconden had gesprokkeld, gegrepen te worden door zijn concurrent Søren Kragh Andersen, maar de regerend Nederlands kampioen op de weg bleef de Deen net voor.

Gratis Livestream!

Van der Poel wint BinckBank Tour
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Share this...