Van der Poel wint Ronde van Vlaanderen

Van der Poel wint Ronde van Vlaanderen

18 oktober 2020 0 Door Sportredactie

– Van der Poel klopt in sprint Van Aert –

Van der Poel wint Ronde van Vlaanderen

WIELRENNEN – Mathieu van der Poel heeft zondagmiddag de Ronde van Vlaanderen op zijn naam geschreven. In de eindsprint was van der Poel een bandlengte te sterk voor zijn medevluchter Wout van Aert.

Julian Alaphilippe onderuit

In de laatste 40 kilometers zaten de drie topfavorieten Wout van Aert, Mathieu van der Poel en Julian Alaphilippe in de kopgroep. Een mooiere kopgroep dan dit drietal was niet mogelijk geweest. Toch haakte Alaphilippe op 34 kilometer van de streep af toen hij op een stilstaande motor reed.

Van der Poel ging de sprint op 200 meter van de streep aan en zij aan zijn reden van der Poel en van Aert richting de streep maar de Brabander drukte zijn wiel net iets eerder over de streep dan de Belg. Na de Amstel Gold Race in 2019 wint van der Poel zijn tweede grote voorjaarsklassieker.

Gratis Livestream!

Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter