Van der Poel wint veldrit in Baal

Van der Poel wint veldrit in Baal

1 januari 2021 Uit Door Sportredactie

– Veldrijden –

Van der Poel wint veldrit in Baal

BAALMathieu van der Poel kan zijn eerste veldritoverwinning in 2021 aan zijn erelijst toevoegen. Van der Poel won vrijdagmiddag in het Belgische Baal de GP Sven Nys. Wout van Aert finishte achter de Nederlandse alleskunner op 8 seconden als tweede. De Brit Pidcock nam op 32 seconden als derde plaats op het podium.

Snel op kop

Mathieu van der Poel kwam vrijdag matig uit de startblokken. Echter pakte hij al snel de draad weer op en fietste hij tussen zijn voorgangers door naar de kop van de wedstrijd. De Brit Pidcock kon de Nederlander in eerste instantie bijbenen maar moest gaandeweg de wedstrijd toch zijn meerdere erkennen in Van der Poel.

Te laat op stoom

Wout van Aert kwam te laat in de wedstrijd op stoom. De Belg gaf pas in de laatste twee ronden gas. De Jumbo-Visma rennen kwam nog weg vlak in de buurt van Van der Poel maar kwam tijd te kort om nog door te stomen naar de sterke Nederlander.

Gratis Livestream!

Van der Poel wint veldrit in Baal
Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter