Van der Voort verslaat in ware thriller Meulenkamp

20 december 2020 Uit Door Sportredactie

– WK Darts –

Van der Voort verslaat in ware thriller Meulenkamp

LONDEN – Vincent van der Voort heeft de derde ronde bereikt van het PDC WK Darts in Londen. De Noord-Hollander versloeg landgenoot Ron Meulenkamp in een ware thriller met 3-2.

Knappe comeback

Van der Voort moest er in Ally Pally een knappe comeback voor maken om het Nederlands onderonsje te winnen. Halverwege de partij stond Meulenkamp met 0-2 in sets voor. Die voorsprong had Meulenkamp vooral te danken aan zijn uitgooi beurten want alles was raak.

Na een korte onderbreking kreeg van der Voort meer grip op het duel en dit kwam ook zeker omdat Meulenkamp dubbels begon te missen. Van der Voort kon simpel terug komen tot 2-2 in sets en was in de beslissende vijfde set met 3-2 te sterk.

Gratis Livestream!

Moeizame overwinning van AZ op FC Emmen
Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Sportnieuws en gratis livestreams

Als sportliefhebber wil je natuurlijk altijd op de hoogte blijven van het laatste sportnieuws. Het laatste Eredivisie voetbal, Keuken Kampioen Divisie voetbal,  Formule 1. Wielrennen, Tennis en handbal nieuws kan je ook lezen via Sport in Nederland.

Sport nu live kijken? Check nu Sportstream24 en kijk gratis Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbal. Maar ook Formule 1 en wielrennen kan je hier gratis online kijken doormiddel van livestreaming! Check Sportstream24 nu!