Van Duijvenbode te sterk voor Cross

Van Duijvenbode te sterk voor Cross

23 december 2020 Uit Door Sportredactie

– WK Darten –

Van Duijvenbode te sterk voor Cross

DARTEN – Dirk van Duijvenbode heeft op het PDC WK Darts voor een enorme stunt gezorgd door de voormalig wereldkampioen Rob Cross te verslaan.

In achtervolging

Van Duijvenbode moest de hele partij bij Cross in de achtervolging en trok met zijn laatste drie pijlen de overwinning over de streep. Een zeer knappe prestatie van Van Duijvenbode tegen de nummer 5 van de wereld.

De Nederlander verloor de eerste set tegen Cross weliswaar met 1-3, maar hij gooide daarin wel een gemiddelde van 104,84 per drie pijlen. Vervolgens trok ‘Aubergenius’ de stand gelijk door drie legs op rij te winnen.

In het derde bedrijf liet Van Duijvenbode een aantal kansen liggen om te breken, waarna Cross een 2-1-voorsprong in sets nam. De Nederlander raakte hierdoor niet van slag en dwong via drie gewonnen legs op rij een beslissende set af.

Daarin ging de strijd gelijk op, waardoor er een beslissende leg aan te pas moest komen. Van Duijvenbode bleek daarin de sterkste met een finish van 99. Het was het enige moment waar van Duijvenbode de leiding nam, maar wel op het belangrijkste moment.

Gratis Livestream!

Moeizame overwinning van AZ op FC Emmen
Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter