Site pictogram Sport in Groningen

Van Gerwen onderuit op WK Darts

– WK Darten –

Van Gerwen onderuit op WK Darts

LONDENMichael van Gerwen is op de WK Darts in Londen gestrand in de kwartfinales. De nummer één van de wereld ging met 5-0 ten onder tegen de Engelsman Dave Chisnall.

Onder niveau

Van Gerwen gooide in de wedstrijd tegen Chrisnall ver onder zijn niveau. Zo had de Engelsman dan ook genoeg aan één matchdart om de wedstrijd in zijn voordeel te beslissen.

Zaterdag gaat het WK Darts toernooi verder zonder Nederlandse darters. Dan worden de twee halve finales in Londen afgewerkt.

Gratis Livestream!

Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Mobiele versie afsluiten