Van Vleuten breekt pols

Van Vleuten breekt pols

17 september 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

Einde Giro voor Van Vleuten

Van Vleuten breekt pols

WIELRENNEN – Annemiek van Vleuten is na de zevende etappe van de Giro Rosa afgevoerd naar het ziekenhuis. De 37-jarige rozetrui draagster kwam in de laatste kilometer hard ten val en brak hierbij haar pols.

Valpartij Van Vleuten en Vos

Van Vleuten is na haar finish per ambulance afgevoerd naar een ziekenhuis Maddaloni. Vermoedelijk heeft van Vleuten haar pols gebroken. Dit zou betekenen dat ze met nog twee etappes te gaan vrijdag niet meer van start kan gaan.

Ook Marianne Vos betrokken bij val

Vos, winnares van drie etappes in de rittenkoers, smakte ook tegen het asfalt. De gevolgen die Vos ondervindt lijken minder groot te zijn dan bij Van Vleuten. “Ik heb wat schaafwonden, maar denk ik wel geluk gehad”, aldus Vos.

Van Vleuten breekt pols
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen wielerwedstrijden. Deze wedstrijden worden heel vaak door een gratis internet-streamer uitgezonden. De kwaliteit is soms iets minder dan dat je op de tv gewend bent, maar het is zeker goed alternatief.

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Sportnieuws en gratis livestreams

Als sportliefhebber wil je natuurlijk altijd op de hoogte blijven van het laatste sportnieuws. Het laatste Eredivisie voetbal, Keuken Kampioen Divisie voetbal,  Formule 1. Wielrennen, Tennis en handbal nieuws kan je ook lezen via Sport in Nederland.

Sport nu live kijken? Check nu Sportstream24 en kijk gratis Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbal. Maar ook Formule 1 en wielrennen kan je hier gratis online kijken doormiddel van livestreaming! Check Sportstream24 nu!