Van Vleuten wint ook in Baskenland

Van Vleuten wint ook in Baskenland

26 juli 2020 0 Door Sportredactie
[t4b-ticker]

Van Vleuten wint ook in Baskenland

WIELRENNEN – Annemiek van Vleuten heeft opnieuw toegeslagen in Baskenland. De wereldkampioene van Mitchelton-Scott won na de Emakumeen Nafarroako Klasikoa en de Klasiko Navarra zondag ook de Durango-Durango Emakumeen Saria.

Net als de voorgaande dagen sloeg Van Vleuten toe op de laatste klim van de dag. Van Vleuten reed tijdens de laatste klim weg uit een groepje van zestien en kwam alleen aan in Durango.

Het was voor van Vleuten de derde zege op rij.

De nieuwe wielerkalender 2020 van de wielerunie UCI is bekend. Vanwege de coronacrisis moest er een volledig nieuwe wielerkalender voor 2020 samengesteld worden. Het seizoen voor de mannen is nu in juli van start gegaan. Het seizoen voor de vrouwen gaat in augustus van start. Hier een overzicht van alle koersen!

Van Vleuten wint ook in Baskenland
SPORT IN GRONINGEN – Normaal gesproken kijken sportliefhebbers alle sportwedstrijden via een legale weg. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen wielrennen die vaak door een streamer worden uitgezonden. De kwaliteit ligt met 480p tot 720p iets lager dan dat je gewend bent, maar het is zeker goed te doen. Mits je daar vrede mee hebt, vind je hier een prima alternatief!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl

Meer gratis livestreams!!

Volg ons ook op twitter!