Veldrijden: Gratis alle veldritten volgen via tv en livestream!

Veldrijden: Gratis alle veldritten volgen via tv en livestream!

Veldrijden: Alle veldritten online live volgen via een livestream! (1)

Kalender Veldrijden 2019-2020

De veldrit in Gieten is de eerste wedstrijd van de Telenet Superprestige Veldrijden 2019-2020. Dit prestigieuze regelmatigheidsklassement bestaat in totaal uit acht wedstrijden. Behalve de wedstrijd het Drentse Gieten staan er nog zeven Vlaamse wedstrijden op het programma. De tweede wedstrijd van de Superprestige is de Cyclocross Boom (19 oktober). De slotwedstrijd van de Telenet Superprestige Veldrijden 2019-2020 is de Cyclocross van Middelkerke in februari 2020. Hieronder een compleet overzicht van het veldritseizoen, inclusief mogelijke livestreams!

Livestreams: Sportstream24.nl

Meer gratis livestreams!!

Volg ons ook op twitter!

Live sport met o.a. voetbal, Formule 1, wielrennen, veldrijden, tennis, atletiek, motorsport, zwemmen, basketbal enz… via streaming-sites

Er zijn verschillende websites die gratis sportstreams aanbieden. Vaak kun je deze livestream direct vanuit je browser bekijken. Voor het streamen van nationale en internationale wedstrijden raden we je onder meer de sites van Eredivisie voetbalKeukenkampioen Divisie, Champions League, Europa LeagueEK-Kwalificatie, WK-Kwalificatie, Podium TV, Formule1RojadirectaSportlemonFreeFootballLivesoccer tvSport infonuLive tvPlay livestreamUnibetSport in NederlandWielrennen, VeldrijdenRTV Drenthe, Vrouwenvoetbal en YouWeb aan.

Let op: Bovengenoemde sites bezitten over het algemeen niet de licenties en rechten voor het aanbieden van livestreams. Streamen via deze sites is dan ook strafbaar. Sport in Groningen kan geenszins verantwoordelijk worden gehouden voor de consequenties van jouw streamgedrag mocht deze illegaal zijn.

Sportwedstrijden streamen via P2P

Een andere populaire manier om live sport te streamen is via P2P-programma’s. Hiermee kan je toegang krijgen tot talloze tv-zenders die voetbalwedstrijden uitzenden. De bekendste P2P-tool is SopCast. Zoals je van ons gewend bent, is deze software direct via de site te downloaden.

Officiële sites om voetbalwedstrijden te streamen

Ook op de websites van FIFA en de roemruchte sportzender beIN SPORTS kan je soms terecht voor het gratis, dan wel betaald streamen van binnenlandse en buitenlandse voetbalwedstrijden.