Veldrit Gieten gaat in afgeslankte vorm door

Veldrit Gieten gaat in afgeslankte vorm door

30 september 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

Alleen elite mannen en vrouwen aan de start

Veldrit Gieten gaat in afgeslankte vorm door

GIETEN – De organisatie van de Telenet Superprestige veldrit van Gieten heeft besloten om de jaarlijkse internationale veldrit op zondag 11 oktober door in afgeslankte vorm door te laten gaan.

Zonder publiek, zonder gasten/vip’s en geen jeugdwedstrijden. Het programma zal nu enkel de wedstrijden voor elite-vrouwen/U23 en elite-mannen/U23 bevatten. De wedstrijden voor de junioren (mannen en vrouwen) en nieuwelingen (jongens en meisjes) komen hierdoor te vervallen.

De afgelopen dagen is er veel overleg geweest met de Gemeente Aa en Hunze, de Veiligheidsregio Drenthe, de KNWU, Flanders Classics en het RIVM. Het bestuur van de Stichting Wieler Promotie Oostermoer heeft daarna een weloverwogen beslissing genomen en gekozen voor de variant met de twee wedstrijden.

De Super Prestige veldrit van Gieten is live te zien via Playsports Telenet, in Nederland bij RTV Drenthe en in Europa bij Eurosport. Je kan de wedstrijden ook kijken via de gratis stream!

Veldrit Gieten gaat in afgeslankte vorm door
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen veldritten. Deze wedstrijden worden heel vaak door een gratis internet-streamer uitgezonden. De kwaliteit is soms iets minder dan dat je op de tv gewend bent, maar het is zeker goed alternatief.

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter