Veldrit in Essen prooi voor Van der Poel

Veldrit in Essen prooi voor Van der Poel

22 december 2020 Uit Door Sportredactie

– Veldrijden –

Veldrit in Essen prooi voor Van der Poel

ESSEN – Mathieu van der Poel heeft opnieuw een veldritzege aan zijn erelijst toegevoegd. Dinsdagmiddag won de Nederlandse alleskunner met overmacht de Ethias Cross in Essen.

Podium

Naast Van der Poel namen ook de Belg Quinten Hermans en de Britt Thomas Pidcock plaats op het podium.

Woensdag staan de veldrijders opnieuw aan de start. Dan staat de Herentals X20 trofe op het programma. Ook deze wedstrijd is live te zien op Sporza en via deze livestream!

Gratis Livestream!

Veldrit in Essen prooi voor Van der Poel
Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Share this...