Veldritkalender flink uitgedund door coronapandemie

Veldritkalender flink uitgedund door coronapandemie

7 oktober 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Wereldbeker veldritten in Hoogerheide en Villars geschrapt –

Veldritkalender flink uitgedund door coronapandemie

GIETEN – De veldritkalender voor de wereldbekerwedstrijden is flink uitgedund. Door de coronapandemie zijn nu ook de veldritten van Hoogerheide en Villars van de kalender gehaald.

Nog slechts zes wereldbekerritten op kalender

Doordat de veldritten in het Belgische Diegem en Koksijde en het Franse Besançon eerder al van de kalender waren gehaald blijven er slechts zes ritten over. De eerste is de Druivencross in het Belgische Overijse op 1 november.

Gieten

Zondag gaat in het Drentse Gieten de eerste Telenet Super Prestige van start. Bij deze wedstrijd zal geen publiek worden toegelaten. Wel is de rit live te zien via een gratis streamlink op deze site!

Livestream Super Prestige Gieten

Veldritkalender flink uitgedund door coronapandemie
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Share this...