Veldritseizoen later van start

Veldritseizoen later van start

3 augustus 2020 Uit Door Sportredactie
[t4b-ticker]

Veldritseizoen later van start

LOKEREN – De start van het veldritseizoen gaat vanwege het coronavirus later van start. Het seizoen zou 26 september in Lokeren van start gaan met de Rapencross. Echter heeft de burgervader vroegtijdig besloten de cross in verband met het coronavirus te verbieden.

De burgemeester van de stad, Filip Anthuenis nam dit besluit omdat hij van mening is dat het aantal besmettingen met het coronavirus in de zijn regio te snel aan het oplopen zijn. Filip Anthuenis wil tevens voorkomen dat de organisatie onnodige kosten moet maken.

De organisatie van de Rapencross gaat nu bekijken of er in een later stadium alsnog gereden kan worden.

Gratis Live Stream Veldrijden
SPORT IN GRONINGEN – Normaal gesproken kijken sportliefhebbers alle sportwedstrijden via een legale weg. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen veldritten die vaak door een streamer worden uitgezonden. De kwaliteit ligt met 480p tot 720p iets lager dan dat je gewend bent, maar het is zeker goed te doen. Mits je daar vrede mee hebt, vind je hier een prima alternatief!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl

Meer gratis livestreams!!

Volg ons ook op twitter!