Verbij en Groenewoud grijpen WK-goud

Verbij en Groenewoud grijpen WK-goud

13 februari 2021 Uit Door Sportredactie

HEERENVEEN – Kai Verbij en Marijke Groenewoud hebben op de WK afstanden in Heerenveen goud gewonnen. Verbij won de 1.000 meter en Groenewoud greep het goud op de massastart.

Verbij wint, diskwalificatie Krol

Thomas Krol was voorafgaande aan de WK afstanden dé medaille kandidaat nummer 1. Krol liep echter tegen een diskwalificatie aan toen hij bij de start voor de tweede maal vals starte. Verbij bleek van de gestarte deelnemers over de hoogste snelheid te beschikken en won dan ook het goud. Titelverdediger Pavel Koelizjnikov pakte het zilver voor de Canadees Laurent Dubreuil.

Massastart

Bij de massastart verraste de Nederlandse Marijke Groenewoud. De 22- jarige schaatsster pakte in de sprint het goud voor titelverdedigster Ivanie Blondin en Irene Schouten.

Zilver voor Leerdam

Titelverdedigster op de 1.000 meter Jutta Leerdam moest haar Wereldtitel overdragen aan de Amerikaanse Brittany Bowe. Leerdam moest iets toegeven op de tijd van de Amerikaanse maar greep nog wel het zilver. De Russin Elizaveta Golubeva reed verrassend naar het brons.

Gratis live naar sportwedstrijden kijken!

HET SPORTNIEUWS/SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Darten, Volleybal, Handbal, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK voetbalwedstrijden, Wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken!

Streamtips!

Hier de beste linkjes naar pagina’s waar je meestal gratis alle sportwedstrijden kan kijken! Het Sportnieuws en Sport in Groningen hebben meestal hele goede linkjes naar live sportwedstrijden. Sites die ook prima stream linkjes hebben zijn o.a. Live TV, Hesgoal, Sport365, TizCycling, Firstrowsports, Sportstreamings, Livesoccer tv, Streamhunter en Cricfree.

Volg ons ook op twitter en facebook of neem een kijkje op de algemene voetbalpagina!

Share this...