Site icon Sport in Groningen

Verhoeven wint Glory 77 toernooi

Verhoeven wint Glory 77 toernooi

ROTTERDAM – Kickbokser Rico Verhoeven heeft zaterdagavond in Rotterdam het zwaargewichttoernooi van kickboks-organisatie Glory 77 gewonnen. Na winst op Hesdy Gerges versloeg Verhoeven in de finale, wegens opgave in de eerste ronde, de Marokkaanse kickbokser Tarik Khbabez.

Gerges en Khbabez

Rico Verhoeven wist Hesdy Gerges al twee keer eerder te verslaan. In 2011 en 2012 was hij ook al de meerdere van de Amsterdammer. Ook zaterdagavond was Verhoeven duidelijk zichtbaar een maatje te groot voor Gerges. Verhoeven zette zijn Gerges meteen onder druk en wist hem in de eerste ronde al flink rake klappen te geven waarna het duel dan ook al snel was beslist in het voordeel van Verhoeven.

In de finale liet Verhoeven zijn tegenstander eerst eventjes uitrazen. Vervolgens waren een paar rake klappen voldoende om de Marokkaanse kickbokser Tarik Khbabez uit te schakelen.

Gratis live naar sportwedstrijden kijken!

HET SPORTNIEUWS/SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Darten, Volleybal, Handbal, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK voetbalwedstrijden, Wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken!

Streamtips!

Hier de beste linkjes naar pagina’s waar je meestal gratis alle sportwedstrijden kan kijken! Het Sportnieuws en Sport in Groningen hebben meestal hele goede linkjes naar live sportwedstrijden. Sites die ook prima stream linkjes hebben zijn o.a. Live TV, Hesgoal, Sport365, TizCycling, Firstrowsports, Sportstreamings, Livesoccer tv, Streamhunter en Cricfree.

Volg ons ook op twitter en facebook of neem een kijkje op de algemene voetbalpagina!

Exit mobile version