Verstappen derde in eerste trainingssessie

Verstappen derde in eerste trainingssessie

14 augustus 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

Verstappen derde in eerste trainingssessie

BARCELONA – Max Verstappen heeft vrijdagochtend in voorbereiding op de Grand Prix van Spanje de derde tijd op de klok gezet. Alleen de Formule 1 machines van het Mercedes-team bleven de Nederlander voor tijdens de eerste trainingssessie.

Mercedes een seconde sneller

Verstappen eindigde op bijna een seconde achterstand (+0.939)achter de Mercedessen van Valtteri Bottas en Lewis Hamilton. Bottas klokte met 1.16.785 de snelste tijd. Hamilton was + 0.039 langzamer dan de Fin.

Terugkeer Sergio Pérez

Racing Point coereur Sergio Pérez maakte zijn rentree. De Mexicaan stond twee weken aan de kant omdat hij besmet was geraakt met het coronavirus. Nadat uit tests bleek dat Pérez niet meer besmet was gaf de FIA toestemming om weer te racen.

De tweede vrije training begint vrijdagmiddag om 15.00 uur en is live te zien via de betaalzender Ziggo Sport en via deze gratis livestream.

Verstappen derde in eerste trainingssessie
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken voetballiefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen formule 1 races. Deze wedstrijden worden heel vaak door een gratis internet-streamer uitgezonden. De kwaliteit is soms iets minder dan dat je op de tv gewend bent, maar het is zeker goed alternatief.

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter