Verstappen hoopt zaterdag dicht bij Ferrari te zitten

Ondanks een P4 en een P6 in de eerste twee vrije trainingen voor de Grand Prix van Frankrijk kon Max Verstappen wel leven met de eerste dag.

“We hadden een redelijke vrijdag. We hebben verschillende set-ups van de auto uitgeprobeerd en daar stappen mee gemaakt”, zegt hij na afloop op zijn eigen website.

Verstappen klokte de vierde tijd in de eerste vrije training en de zesde tijd in de tweede vrije training. Hij moest met 1.33,618 en 1.32,049 veel tijd toegeven op de dominante Mercedessen van Lewis Hamilton en Valtteri Bottas.

“Het is wel duidelijk dat Mercedes een klap sneller is dan de rest, dus we moeten nog vooruitgang boeken om competitiever te worden”, aldus Verstappen.

“Mijn snelste ronde was wat rommelig, omdat ik te maken had met wat verkeer. Ik had ook wat afgebroken ronden. Dus ik verwacht dat we dichter bij Ferrari kunnen komen en hopelijk morgen het gevecht aan kunnen gaan.”
1
(Alleen beschikbaar voor whatsapp berichten!) Sport in Groningen Whatsapp! Stuur ons een tip, nieuwsbericht, verslag of foto via whatsapp!
Klik op onderstaande button om een bericht te sturen!
Een e-mailbericht sturen mag natuurlijk ook: info@sportingroningen.nl
Powered by
%d bloggers liken dit: