Verstappen pakt pole in Abu Dhabi

Verstappen pakt pole in Abu Dhabi

12 december 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Derde pole in carrière Verstappen –

Verstappen pakt pole in Abu Dhabi

ABU DHABI – Max Verstappen gaat zondag tijdens de laatste Formule 1 race van het seizoen vanaf de eerste startplek van start. De Nederlander pakte tijdens de kwalificatie voor de Grand Prix van Abu Dhabi niet alleen de eerste startplek maar liet tevens zijn derde pol in zijn Formule 1 carrière bijschrijven.

Mercedes

Met 1.35,246 troefde de Red Bull-coureur Valtteri Bottas en Lewis Hamilton, beiden van Mercedes, af. Het wordt de derde keer dat Verstappen van de beste startpositie in een grand prix vertrekt. Eerder gebeurde dat vorig jaar bij de GP’s van Hongarije en Brazilië.

Livestream

De Grand Prix van Abu Dhabi gaat zondagmiddag om 14.10 uur van start. Wil je niets missen van de laatste Formule 1 race van het seizoen? Klik dan hier om gratis te kijken!

Verstappen pakt pole in Abu Dhabi

Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter