Verstappen positief gestemd over eerste dag Silverstone

Verstappen positief gestemd over eerste dag Silverstone

31 juli 2020 0 Door Sportredactie
[t4b-ticker]

Verstappen positief gestemd over eerste dag Silverstone

SILVERSTONE – Max Verstappen is opgelucht dat de RB16 het beter doet dan de afgelopen drie race weekenden. Dat laat de coureur van Honda Red Bull Racing weten op zijn website Verstappen.nl 

“Het was geen slechte dag voor ons. De auto werkt een stuk beter en daar ben ik blij mee. “Er zijn een paar dingen die we kunnen verbeteren dus daar gaan we aan werken. Ook de long run ging niet verkeerd, dus over het algemeen was het een positieve dag.”

Verstappen had in de tweede vrije training last bij het inhalen van de Haas van Roman Grosjaen waar hij op dat moment flink de pest in had. “Uiteindelijk maakt het in dit stadium nog niet zo veel uit”, was Verstappen na afloop een stuk milder gestemd. “Belangrijk is dat het geen verkeerde dag voor ons is geweest. De geïntroduceerde upgrades lijken te werken, daar ben ik blij mee.”

Livestream F1 GP Engeland
SPORT IN GRONINGEN – Normaal gesproken kijken sportliefhebbers alle sportwedstrijden via een legale weg. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen formule 1 races die vaak door een streamer worden uitgezonden. De kwaliteit ligt met 480p tot 720p iets lager dan dat je gewend bent, maar het is zeker goed te doen. Mits je daar vrede mee hebt, vind je hier een prima alternatief!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter