Verstappen sluit seizoen af met winst in Abu Dhabi

Verstappen sluit seizoen af met winst in Abu Dhabi

13 december 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Formule 1 Abu Dhabi 2020 –

Verstappen sluit seizoen af met winst in Abu Dhabi

ABU DHABI – Max Verstappen heeft zondagmiddag de Formule 1 Grand Prix in Abu Dhabi gewonnen. De Nederlander won in Abu Dhabi de laatste Formule 1 race van het seizoen.

Mercedes twee en drie

Het team van Mercedes sloot in Abu Dhabi het succesvolle Formule 1 seizoen af met een tweede plek voor Valtteri Bottas en een derde plek voor Wereldkampioen Lewis Hamilton.

Gratis Livestream!

Moeizame overwinning van AZ op FC Emmen
Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Share this...