Verstappen tweede bij Grand Prix van de Eifel

Verstappen tweede bij Grand Prix van de Eifel

11 oktober 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Hamilton wint op Nürburgring –

Verstappen tweede bij Grand Prix van de Eifel

NÜRBURG – Max Verstappen is zondagmiddag bij de Grand Prix van de Eifel als tweede geëindigd. De overwinning ging naar de Brit Lewis Hamilton.

Hamilton te snel

Verstappen vertrok op de Nürburgring vanaf P3 maar zag Valtteri Bottas uitvallen met motorproblemen. Verstappen schoof daarmee op naar de tweede plaats en dat was ook het maximaal haalbare want Hamilton was in zijn Mercedes duidelijk te snel. Daniel Ricciardo reed in zijn Renault na een knappe  derde plaats.

Gratis Livestream!

Verstappen tweede bij Grand Prix van de Eifel
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 racesMotoGPEredivisieEerste DivisieChampions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennenVeldrijdenTennisMXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Share this...