Verstappen tweede en derde op Mugello

11 september 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

Gratis Formule 1 kijken!

Verstappen tweede en derde op Mugello

FORMULE 1 – Max Verstappen heeft op het Mugello circuit in Toscane tijdens de eerste twee trainingen voor de Grand Prix van Toscane de tweede en derde tijd neergezet.

Mercedes domineert

Net als tijdens de voorgaande formule 1 races blijft het team van Mercedes domineren. De Finse Mercedes coureur Valtteri Bottas was op de eerste dag het meest succesvol. Hij zette zowel tijdens de eerste als tweede training de snelste tijd neer.

Tijdens de tweede trainingssessie zette Bottas een tijd van 1.16.989 neer. Vlak erachter volgde Wereldkampioen Lewis Hamilton 1.17.196 en ook Max Verstappen bleef met 1.17.235 in het spoor van de beide Mercedes rijders.

Programma zaterdag:

Zaterdag 12 september
11.55 uur: Derde vrije training
(Livestream 1Livestream 2Livestream 3)
14.15 uur: Kwalificatie
(Livestream 1Livestream 2Livestream 3)

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen formule 1 races. Deze wedstrijden worden heel vaak door een gratis internet-streamer uitgezonden. De kwaliteit is soms iets minder dan dat je op de tv gewend bent, maar het is zeker goed alternatief.

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Sportnieuws en gratis livestreams

Als sportliefhebber wil je natuurlijk altijd op de hoogte blijven van het laatste sportnieuws. Het laatste Eredivisie voetbal, Keuken Kampioen Divisie voetbal,  Formule 1. Wielrennen, Tennis en handbal nieuws kan je ook lezen via Sport in Nederland.

Sport nu live kijken? Check nu Sportstream24 en kijk gratis Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbal. Maar ook Formule 1 en wielrennen kan je hier gratis online kijken doormiddel van livestreaming! Check Sportstream24 nu!