Verstappen vijfde na eerste trainingsdag

Verstappen vijfde na eerste trainingsdag

4 september 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

Gratis Formule 1 kijken!

Verstappen vijfde na eerste trainingsdag

MONZA – Max Verstappen heeft tijdens de eerste trainingdag voor de Grote Prijs van Italië twee keer de vijfde tijd gereden. Verstappen was ruim een seconde langzamer dan de WK-leider Lewis Hamilton. De Fin Valtteri Bottas, die in de ochtendtraining nog de snelste ronde had gereden in zijn Mercedes, klokte in sessie twee de tweede tijd.

Ook McLaren en Alpha-Tauri sneller

Verstappen zag ook een McLaren en een Alpha-Tauri een snellere tijd rijden. De Brit Lando Norris en de Fransman Pierre Gasly bleken rapper dan de Nederlander.

WK Klassement

De Grote Prijs van Italië is de achtste race van het ingekorte Formule 1-seizoen. Na zeven races is Hamilton de leider in het algemeen klassement. De Brit heeft 47 punten voorsprong op nummer twee Verstappen. Valtteri Bottas volgt als derde. De Fin heeft 3 punten minder dan Verstappen.

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen formule 1 races. Deze wedstrijden worden heel vaak door een gratis internet-streamer uitgezonden. De kwaliteit is soms iets minder dan dat je op de tv gewend bent, maar het is zeker goed alternatief.

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter