Video: Knoalster atleet Roelf B. flink in de problemen, nog meer drugs gevonden

STADSKANAAL – Atleet Roelf B uit Stadskanaal zit flink in de problemen. In de bus van de 22-jarige Groninger is nog eens 17 kilo aan drugs gevonden. De totale waarde bedraagt € 300.000. In de bus werden in totaal 20.000 pillen gevonden.

Maandag werd bekend dat Roelf B. in Hongarije is opgepakt nadat hij vanuit zijn tent, op het muziekfestival Sziget in Boedapest, drugs verkocht. Hij deed dat met een 22-jarige man. Volgens De Telegraaf gaat het om de 22-jarige Gert-Jan N., eveneens uit Stadskanaal.

De politie vond een autosleutel waarna ze op zoek gingen naar de bus. Toen ze die eenmaal gevonden hadden kwam aan het licht dat het duo tassen met drugs in de bus verstopt hadden.

Sportredactie

Next Post

Ahmed El Messaoudi in beeld bij FC Groningen

di aug 13 , 2019
GRONINGEN – FC Groningen wil zich versterken met de centrale verdediger Ahmed El Messaoudi. De 24-jarige Ahmed El Messaoudi staat nu nog onder contract bij het Belgische KV Mechelen. El Messaoudi speelde vorig seizoen op huurbasis bij Fortuna Sittard en kwam daarin tot 27 wedstrijden en vijf doelpunten. Related Posts: […]

Contact

Open chat
1
(Alleen beschikbaar voor whatsapp berichten!) Sport in Groningen Whatsapp! Stuur ons een tip, nieuwsbericht, verslag of foto via whatsapp!
Klik op onderstaande button om een bericht te sturen!
Een e-mailbericht sturen mag natuurlijk ook: info@sportingroningen.nl
Powered by
{ "slotId": "", "unitType": "responsive", "pubId": "pub-9624648493023345", "resize": "auto" }
%d bloggers liken dit: