Vier renners langer bij Team Jumbo-Visma

Vier renners langer bij Team Jumbo-Visma

30 september 2019 Uit Door Sportredactie

Team Jumbo-Visma heeft de contracten van de sterkhouders Tom Leezer, Bert-Jan Lindeman, Paul Martens en Maarten Wynants verlengd tot en met het einde van het seizoen 2020.

Merijn Zeeman benadrukt de rol van het kwartet dat verlengt. “Tom, Paul, Bert-Jan en Maarten zijn echte teamplayers”, aldus de sportive director van Team Jumbo-Visma. “Ze zijn belangrijk voor de ondersteuning van onze kopmannen en bij de ontwikkeling van onze jonge talenten. Ik ben heel blij dat ze langer bij de ploeg blijven.”

Leezer is verheugd dat hij het komende jaar onderdeel blijft uitmaken van de ploeg. “Al vijftien jaar ben ik bij de ploeg betrokken. Ik heb een mooi jaar achter de rug en veel plezier beleefd aan het bouwen van successen. Ik ben heel blij dat we daarmee samen verdergaan.”

Martens voelt veel vertrouwen. “Ik ben erg blij en trots dat ik deel blijf uitmaken van deze succesploeg. Ik heb het team zien groeien de afgelopen jaren. Ik hoop nog vele jonge talenten te helpen. Mijn ervaring wordt op deze manier echt gewaardeerd”, aldus de Duitse wegkapitein.

Lindeman voelt zich thuis bij Team Jumbo-Visma. “Het is fijn dat ik voor zo’n mooie ploeg kan rijden. Ik voel me hier op mijn plaats en ben dus ook superblij met mijn nieuwe contract.”

Wynants onderschrijft die woorden. “Ik heb de ontwikkeling van de ploeg vanaf de eerste rij mogen meemaken”, zegt de ervaren Vlaming. “Ik kijk er naar uit om de rol van wegkapitein nog een jaar te vervullen. De ultieme droom is aankomend voorjaar met dit team een monument te winnen.”

Tegenover de contractverlengingen staat het vertrek van Floris De Tier, Neilson Powless en Danny van Poppel.