Vier spelers A-selectie AZ besmet met corona

Vier spelers A-selectie AZ besmet met corona

17 oktober 2020 0 Door Sportredactie

– Negen coronagevallen bij AZ –

Vier spelers A-selectie AZ besmet met corona

ALKMAAR – Bij AZ Alkmaar zijn vrijdag tijdens een coronatest negen coronabesmettingen geconstateerd. Het gaat om drie werknemers en zes spelers. De personen in kwestie zijn in isolatie gegaan.

Vier spelers A-selectie besmet

De club meldt dat vier spelers van de A-selectie en twee spelers van Jong AZ besmet zijn. De namen van de spelers worden wegens privacy redenen niet genoemd.

De wedstrijd van zaterdag tegen VVV-Venlo gaat vooralsnog gewoon door.

Gratis Livestream!

Vier spelers A-selectie AZ besmet met corona
Livestream AZ – VVV Venlo

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter