Vierde oefennederlaag SC Heerenveen

21 augustus 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

Roep om versterking steeds luider

Vierde oefennederlaag SC Heerenveen

UTRECHT – FC Utrecht heeft in hun eerste thuiswedstrijd met publiek en na de inval van het coronavirus met 4-1 gewonnen van SC Heerenveen. Het was voor SC Heerenveen de vierde oefennederlaag op rij.

Sprankelend spel FC Utrecht

FC Utrecht liet een eerste helft zien waarin ze met sprankelend voetbal SC Heerenveen zonder al te veel problemen opzij wisten te zetten. Bij SC Heerenveen liep het spel van een kanten wat dan ook resulteerde in vier tegengoals. Bij SC Heerenveen wordt dan de roep naar versterking steeds harder.

Stream Tips!

Ben jij een echte sportliefhebber en kijk jij graag naar alle sportwedstrijden? Dan ben je hier op het juiste adres! Want op Sport in Groningen kan je diverse linkjes vinden naar de mooiste sportevenementen en de grootste toernooien. Zo kan je kijken naar alle Eredivisie en Eerste-Divisie voetbalUEFA Champions LeagueUEFA Europa League wedstrijden, alle internationale voetbalcompetitiesWielrennenVeldrijdenFormule 1TennisZwemmenSchaatsen en nog veel meer. Dus open bovenaan de site het dropmenu en klik vervolgens op jouw favoriete sportstream-link!

Veel plezier op Sport in Groningen!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter