Vitesse bezorgt Feyenoord eerste competitienederlaag

Vitesse bezorgt Feyenoord eerste competitienederlaag

20 december 2020 0 Door Sportredactie

– Eredivisie –

Vitesse bezorgt Feyenoord eerste competitienederlaag

ARNHEM – Feyenoord heeft bij Vitesse de eerste competitienederlaag geleden. Het duel in de eredivisie eindigde in 1-0. Het was voor Feyenoord de eerste competitienederlaag onder leiding van trainer Dick Advocaat.

Niet in de wedstrijd

De Rotterdammers kwamen het hele duel niet in hun spel. Vitesse zette Feyenoord onder druk en scoorde voor de pauze de enige goal van de wedstrijd. Een lange bal van Riechedly Bazoer kwam terecht bij Loïs Openda, die Marcos Senesi aftroefde. Hij legde de bal opzij waardoor Oussama Darfalou eenvoudig raak kon schieten (1-0). De Rotterdammers probeerden in de slotfase nog wel langzij te komen maar Vitesse wist de druk van de ploeg uit Rotterdam te weerstaan.

Vitesse staat na de winst op Feyenoord op de derde plaats. De ploeg uit Arnhem heeft 29 punten. Feyenoord staat met 26 punten vierde.

Gratis Livestream!

Vitesse bezorgt Feyenoord eerste competitienederlaag
Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter