Vitesse in een helft langs FC Emmen

Vitesse in een helft langs FC Emmen

8 november 2020 0 Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Arnhemmers winnen met 3-1 –

Vitesse in een helft langs FC Emmen

ARNHEM – Vitesse heeft dankzij een goede eerste helft gewonnen van FC Emmen. In Arnhem eindigde het duel tegen de Drenten in 3-1.

Eenvoudige middag

Vitesse had in eigen huis aan een helft genoeg om de overwinning binnen te halen. Voor de rust scoorden Oussama Tannane (2x) en Loïs Openda zette vlak voor rust de teller op 3-0. Riechedly Bazoer kreeg na 29 minuten geel voor een overtreding op Sergio Peña maar na ingrijpen van de VAR gaf scheidsrechter Jeroen Manschot de Vitesse speler toch een rode kaart.

FC Emmen deed via Michael de Leeuwin nog wel iets terug maar moest genoegen nemen met de 3-1 nederlaag.

Vitesse staat na de overwinning op FC Emmen tweede in de eredivisie. De Arnhemmers hebben uit de acht gespeelde wedstrijden net als Ajax eenentwintig punten. De Amsterdammers staan dankzij het doelsaldo bovenaan. FC Emmen staat samen met Fortuna Sittard onderaan in de eredivisie. Beide ploegen hebben drie punten.

Gratis Livestream!

Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter