Vitesse loopt ook tegen Heerenveen averij op

Vitesse loopt ook tegen Heerenveen averij op

6 februari 2021 Uit Door Sportredactie

HEERENVEEN – Vitesse heeft voor de derde keer op rij averij opgelopen. De Arnhemmers werden op bezoek bij SC Heerenveen met een 1-0 nederlaag huiswaarts gestuurd. Vitesse blijft nog wel de nummer drie in de eredivisie maar zowel AZ als Feyenoord zitten de Arnhemmers op de hielen.

Stand van zaken

Nadat het volledige programma in het betaalde voetbal voor zondag is afgelast kunnen we een tussenbalans opmaken. Ajax staat met 50 punten fier bovenaan in de eredivisie.

De Amsterdammers worden op afstand gevolgd door PSV. De Eindhovenaren hebben tot nu toe 46 punten weten binnen te halen en hebben één wedstrijd meer gespeeld dan de Amsterdammers.

Het gat met de nummer drie, Vitesse is acht punten. Hierbij moeten we vermelden dat ook de Arnhemmers één wedstrijd meer hebben gespeeld dan Ajax.

Al met al heeft Ajax veruit de beste papieren. Een en ander kan natuurlijk zomaar weer wijzigen, want de bal is rond en de wind kan zomaar ineens van een andere kant gaan waaien. Boven Emmen pakken zich donkere wolken samen. De Drenten staan op afstand laatste en hebben 6 punten minder dan de nummer voorlaatst ADO Den Haag.

Gratis live naar sportwedstrijden kijken!

HET SPORTNIEUWS/SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Darten, Volleybal, Handbal, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK voetbalwedstrijden, Wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken!

Streamtips!

Hier de beste linkjes naar pagina’s waar je meestal gratis alle sportwedstrijden kan kijken! Het Sportnieuws en Sport in Groningen hebben meestal hele goede linkjes naar live sportwedstrijden. Sites die ook prima stream linkjes hebben zijn o.a. Live TV, Hesgoal, Sport365, TizCycling, Firstrowsports, Sportstreamings, Livesoccer tv, Streamhunter en Cricfree.

Volg ons ook op twitter en facebook of neem een kijkje op de algemene voetbalpagina!