Vitesse met tiental langs ADO

18 oktober 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Zwak ADO verliest van Vitesse –

Vitesse met tiental langs ADO

DEN HAAG – ADO Den Haag blijft onderaan in de eredivisie bungelen. Een matig ADO verloor vanmiddag verdiend van een tiental van Vitesse (0-2).

Rood voor Tannane

Luuk Koopmans liet een schot van Lois Openda los en had geen antwoord op de inzet van Armando Broja die de 0-1 vrij simpel kon binnen tikken in de rebound.

Er was weinig aan de hand voor Vitesse, tot Tannane zich liet gaan. De middenvelder eiste een vrije trap en reageerde furieus op de arbitrage toen hij die niet kreeg. Nadat de scheidsrechter geel gaf, bleef Tannane maar doorgaan. Dat resulteerde meteen in een tweede gele kaart en dus een rode. Zijn medespelers moesten hem in bedwang houden.

Gratis Livestream!

Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Sportnieuws en gratis livestreams

Als sportliefhebber wil je natuurlijk altijd op de hoogte blijven van het laatste sportnieuws. Het laatste Eredivisie voetbal, Keuken Kampioen Divisie voetbal,  Formule 1. Wielrennen, Tennis en handbal nieuws kan je ook lezen via Sport in Nederland.

Sport nu live kijken? Check nu Sportstream24 en kijk gratis Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbal. Maar ook Formule 1 en wielrennen kan je hier gratis online kijken doormiddel van livestreaming! Check Sportstream24 nu!