Vitesse na winst op Heracles derde

Vitesse na winst op Heracles derde

9 januari 2021 Uit Door Sportredactie

Vitesse na winst op Heracles derde

ALMELO – Vitesse heeft zaterdagavond goede zaken gedaan in Almelo. De ploeg uit Arnhem wist in Almelo met 2-0 te winnen van Heracles en schuift door de overwinning op naar de derde plaats in de eredivisie.

Heracles goed van start

Heracles ging in eigen huis goed van start. De ploeg uit Almelo creëerde kansen maar vergat de afronding. Zo probeerden Van der Water en Vloet met afstandsschoten doelman Pasveer in de problemen te brengen. Pasveer stond echter zijn mannetje en wist z’n doel schoon te houden. Heracles speler Pröpper was in de 38e minuut de ongelukkigste man van de wedstrijd toen de bal via hem in het eigen doel bellande (0-1). Na rust maakte Bero (83) een einde aan de hoop van Heracles en eindigde het duel met 0-2 in het voordeel van Vitesse.

Vitesse staat na vandaag 3e en Heracles staat op de 12e plaats.

Gratis live naar sportwedstrijden kijken!

HET SPORTNIEUWS/SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Darten, Volleybal, Handbal, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK voetbalwedstrijden, Wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken!

Streamtips!

Hier de beste linkjes naar pagina’s waar je meestal gratis alle sportwedstrijden kan kijken! Het Sportnieuws, Sport in Groningen, Sport in Nederland en Gratis Sport Kijken hebben meestal hele goede linkjes naar live sportwedstrijden. Sites die ook prima stream linkjes hebben zijn o.a. Live TV, Hesgoal, Sport365, TizCycling, Firstrowsports, Sportstreamings, Livesoccer tv, Streamhunter en Cricfree.

(Let op: Het Sportnieuws en Sport in Groningen streamen de uitzendingen niet zelf maar plaatsen slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Volg ons ook op twitter en facebook of neem een kijkje op de algemene voetbalpagina!