Vitesse na winst op Utrecht punt gelijk met Ajax

Vitesse na winst op Utrecht punt gelijk met Ajax

12 januari 2021 0 Door Sportredactie

Vitesse na winst op Utrecht punt gelijk met Ajax

ARNHEM – Vitesse heeft dinsdagavond gewonnen van FC Utrecht. Het duel eindigde in de Gelredome in Arnhem in 1-0. Vitesse komt door de zege punt gelijk met Ajax. De ploeg uit Arnhem heeft echter wel een wedstrijd meer gespeeld.

Mat spel FC Utrecht

FC Utrecht ging net als Vitesse goed van start in de Gelredome. Echter pakte na de beginfase Vitesse het heft in handen en zakte het spel van de ploeg uit Utrecht naar een zeer matig niveau. Doekhi zette zijn ploeg in de 26e minuut op voorsprong (1-0). Het bleek ook de enige goal in de wedstrijd te zijn.

Na de pauze probeerde FC Utrecht de draad weer op te pakken om tot een beter niveau te komen dan in het eerste deel van de wedstrijd. Het was echter onvoldoende om een puntje te pakken in Arnhem.

Vitesse staat na vanavond op een gedeelde eerste plaats met Ajax. De Amsterdammers hebben wel een beter doelsaldo en een wedstrijd minder gespeeld. FC Utrecht staat na vandaag tiende.

Gratis live naar sportwedstrijden kijken!

HET SPORTNIEUWS/SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Darten, Volleybal, Handbal, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK voetbalwedstrijden, Wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken!

Streamtips!

Hier de beste linkjes naar pagina’s waar je meestal gratis alle sportwedstrijden kan kijken! Het Sportnieuws, Sport in Groningen, Sport in Nederland en Gratis Sport Kijken hebben meestal hele goede linkjes naar live sportwedstrijden. Sites die ook prima stream linkjes hebben zijn o.a. Live TV, Hesgoal, Sport365, TizCycling, Firstrowsports, Sportstreamings, Livesoccer tv, Streamhunter en Cricfree.

(Let op: Het Sportnieuws en Sport in Groningen streamen de uitzendingen niet zelf maar plaatsen slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Volg ons ook op twitter en facebook of neem een kijkje op de algemene voetbalpagina!