Vitesse thuis niet langs Willem II

Vitesse thuis niet langs Willem II

21 maart 2021 Uit Door Sportredactie

ARNHEM – Het is Vitesse niet gelukt om aansluiting te blijven houden met PSV en AZ. Met de kans om op slechts één punt van beide ploegen te komen liet het team van Vitesse trainer Thomas Letsch het in het Gelredome afweten door op 0-0 te blijven steken tegen Willem II.

Stand van zaken

Willem II blijft ook na het gelijke spel tegen Vitesse in de degradatiezone staan. De Tilburgers staan in punten gelijk met VVV Venlo die zestiende staan. Alleen ADO Den Haag en FC Emmen staan nog onder beide ploegen.

Gratis live naar sportwedstrijden kijken!

HET SPORTNIEUWS/SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Darten, Volleybal, Handbal, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK voetbalwedstrijden, Wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken!

Streamtips!

Hier de beste linkjes naar pagina’s waar je meestal gratis alle sportwedstrijden kan kijken! Het Sportnieuws en Sport in Groningen hebben meestal hele goede linkjes naar live sportwedstrijden. Sites die ook prima stream linkjes hebben zijn o.a. Live TV, Hesgoal, Sport365, TizCycling, Firstrowsports, Sportstreamings, Livesoccer tv, Streamhunter en Cricfree.

Volg ons ook op twitter en facebook of neem een kijkje op de algemene voetbalpagina!

Share this...