Vitesse thuis niet voorbij sc Heerenveen

Vitesse thuis niet voorbij sc Heerenveen

13 december 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Arnhemmers laten punten liggen –

Vitesse thuis niet voorbij sc Heerenveen

ARNHEM – Het is Vitesse niet gelukt om in eigen huis te winnen van SC Heerenveen. In Arnhem eindigde het duel met de Friezen in 1-1.

Evenwicht

Vitesse kwam vlak voor de rust op een 1-0 voorsprong dankzij een goal van Darfalou. SC Heerenveen trok vlak na de theepauze de stand weer gelijk en schoot via de voet van Floranus de 1-1 binnen.

Vitesse heeft door het gelijke spel met SC Heerenveen belangrijke punten laten liggen. De Arnhemmers staan met 26 punten tweede achter Ajax en hebben 4 punten minder. SC Heerenveen staat met 20 punten zevende.

Gratis Livestream!

Vitesse thuis niet voorbij sc Heerenveen
Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Share this...