Vitesse wint en volgt spoor Ajax

1 november 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Arnhemmers grijpen na rust winst –

Vitesse wint en volgt spoor Ajax

TILBURG – Vitesse heeft in de eredivisie de uitwedstrijd tegen Willem II gewonnen. In Tilburg wonnen de Arnhemmers met 1-3 van de thuisclub en blijven daarmee de Amsterdammers volgen op de ranglijst.

Na rust

In Tilburg stond de thuisploeg bij de rust nog wel op een 1-0 voorsprong door een treffer van Nunnely. Na rust repareerde Vitesse vakkundig de score toen Openda, Broja en Vroegh scoorden.

Vitesse gaat samen met Ajax aan de leiding in de eredivisie. Beide clubs hebben 18 punten uit 7 duels. Willem II blijft met 5 punten uit 7 wedstrijden meedraaien in de onderste regionen.

Gratis Livestream!

Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Sportnieuws en gratis livestreams

Als sportliefhebber wil je natuurlijk altijd op de hoogte blijven van het laatste sportnieuws. Het laatste Eredivisie voetbal, Keuken Kampioen Divisie voetbal,  Formule 1. Wielrennen, Tennis en handbal nieuws kan je ook lezen via Sport in Nederland.

Sport nu live kijken? Check nu Sportstream24 en kijk gratis Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbal. Maar ook Formule 1 en wielrennen kan je hier gratis online kijken doormiddel van livestreaming! Check Sportstream24 nu!