Vitesse wint van subtopper FC Groningen

Vitesse wint van subtopper FC Groningen

23 januari 2021 Uit Door Sportredactie

Vitesse wint van subtopper FC Groningen

ARNHEM – Vitesse gaat door met winnen. De Arnhemmers wisten zaterdagavond in hun 1200ste eredivisieduel met 1-0 van FC Groningen te winnen.

Bazoer knalt de 1-0 binnen

Vitesse had zaterdagavond in het duel met FC Groningen het betere van het spel. De ploeg uit Arnhem was veel gretiger dan de Groningers wat dan ook al snel resulteerde in de eerste en enige goal van de wedstrijd. Zo was het Bazoer die in de 36e minuut met een knal via de lat de 1-0 binnenschoot.

Vitesse komt dankzij de overwinning op FC Groningen naast de ploeg van Ajax. Beide ploegen hebben 41 punten. De Amsterdammers komen zondagmiddag nog wel in actie. Om 12.15 uur is dan de tegenstander Fortuna Sittard. FC Groningen blijft voorlopig zesde. Wel ligt FC Twente op de loer. FC Twente kan zondag bij winst op VVV Venlo de Groningers op de ranglijst passeren.

Gratis live naar sportwedstrijden kijken!

HET SPORTNIEUWS/SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Darten, Volleybal, Handbal, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK voetbalwedstrijden, Wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken!

Streamtips!

Hier de beste linkjes naar pagina’s waar je meestal gratis alle sportwedstrijden kan kijken! Het Sportnieuws en Sport in Groningen hebben meestal hele goede linkjes naar live sportwedstrijden. Sites die ook prima stream linkjes hebben zijn o.a. Live TV, Hesgoal, Sport365, TizCycling, Firstrowsports, Sportstreamings, Livesoccer tv, Streamhunter en Cricfree.

Volg ons ook op twitter en facebook of neem een kijkje op de algemene voetbalpagina!