Voetbalsters winnen na 21 jaar weer van Duitsland

Voetbalsters winnen na 21 jaar weer van Duitsland

24 februari 2021 Uit Door Sportredactie

VENLO – De Nederlandse voetbalsters hebben na 21 jaar weer weten te winnen van Duitsland. In Venlo was de ploeg van bondscoach Sarina Wiegman in een oefenwedstrijd met 2-1 te sterk voor de aartsrivaal. Jackie Groenen en Daniëlle van de Donk tekenden voor de Nederlandse treffers.

Laatste overwinning in 2000

Van de eerder gespeelde ontmoetingen tussen beide landen wist Duitsland van de 19 duels 12 te winnen. De laatste keer dat Nederland wist te winnen was in 2000 toen bondscoach Wiegman zelf nog als speelster in het veld stond. Het duel eindigde toen in 2-0.

Gratis live naar sportwedstrijden kijken!

HET SPORTNIEUWS/SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Darten, Volleybal, Handbal, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK voetbalwedstrijden, Wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken!

Streamtips!

Hier de beste linkjes naar pagina’s waar je meestal gratis alle sportwedstrijden kan kijken! Het Sportnieuws en Sport in Groningen hebben meestal hele goede linkjes naar live sportwedstrijden. Sites die ook prima stream linkjes hebben zijn o.a. Live TV, Hesgoal, Sport365, TizCycling, Firstrowsports, Sportstreamings, Livesoccer tv, Streamhunter en Cricfree.

Volg ons ook op twitter en facebook of neem een kijkje op de algemene voetbalpagina!

Share this...