Volendam te sterk voor Eindhoven

Volendam te sterk voor Eindhoven

1 november 2020 0 Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– FC Volendam met 2-0 langs Eindhoven –

Volendam te sterk voor Eindhoven

VOLENDAM – FC Volendam heeft zondagmiddag het thuisduel tegen FC Eindhoven weten te winnen. In Volendam eindigde de wedstrijd na negentig minuten in 2-0.

Goals voor de pauze

FC Volendam greep de winst in de eerste helft van de wedstrijd. Doodeman opende in de 26e minuut de score voor FC Volendam. Vlak voor de rust zette Deul de eindscore op het scorebord door vanaf de elf meter de 2-0 in het doel van FC Eindhoven te werken.

Volendam staat door de overwinning met 18 punten op de 6e plaats. FC Eindhoven staat met 12 punten op plaats 12.

Gratis Livestream!

Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter